دانشگاه «هنر» از جشنواره فیلم «سلامت» حمایت می کند

۰۸ تیر ۱۳۹۵ | ۱۲:۴۱ کد : ۵۲۳ رویدادها
دانشگاه «هنر» از جشنواره فیلم «سلامت» حمایت می کند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر، دکتر اسماعیل شفیعی رییس دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر و دکتر ابراهیم داروغه زاده دبیر جشنواره فیلم سلامت طی نشستی درباره سینما و نقش آن در فرهنگ سازی در حوزه سلامت گفت وگو کردند.

در این جلسه که با حضور مجید برزگر کارگردان و مدیر بخش سینمای مردمی جشنواره سلامت و مسعود سفلایی عضو هیات علمی و رییس روابط عمومی دانشگاه هنر برگزار شد بر حمایت دانشکده سینما و تأتر از جشنواره فیلم سلامت و برگزاری کارگاهای تخصصی فیلمسازی  با موضوع سلامت در دانشکده سینما و تأتر تاکید شد.

نخستین جشنواره فیلم سلامت از ۳۰ مرداد تا یک شهریور به دبیری  ابراهیم داروغه زاده برگزار خواهد شد.
علاقه مندان میتوانند با مراجعه به وب سایت WWW.honarsalamat.com  ویا کانال تلگرام  telegram.me/videosalamat  اطلاعات بیشتری  دریافت کنند.