شورای دانشگاه با حضور دکتر عباسی معاون جدید اداری و مالی تشکیل جلسه داد

۲۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۳ کد : ۵۲۷۵ رویدادها

شورای دانشگاه صبح روز دوشنبه 24 بهمن ماه سال جاری در سالن جلسات حوزه ی ریاست، تشکیل جلسه داد.

در ابتدای جلسه دکتر حسنایی رییس دانشگاه ضمن معرفی آقای دکتر حامد عباسی معاون جدید حوزه ی معاونت اداری و مالی، توضیحاتی در مورد تفاوتهای دانشگاه هنر با سایر دانشگاه های مادر ارائه کرد و گفت: دانشگاه هنر در حوزه ی تخصصی خود تامین کننده ی نیازهای هنری و فرهنگی کشور است. با این حال به دلیل عدم وجود نیروی متخصص در حوزه های اقتصادی، مالی و حقوقی برای پیشبرد اهداف خود نیازمند استفاده از متخصصین متعهد در این حوزه ها است. دکتر حسنایی تغییر مرزهای دانشگاه و تغییر چشم اندازهای آینده ی دانشگاه را دلیل اصلی  تغییرات انجام شده در حوزه ی معاونت اداری و مالی بیان نموده و گفت: با توجه به توانمندی و تخصص آقای دکتر عباسی در حوزه ی اقتصاد تصمیم بر این شد تا دانشگاه هنر بتواند از تخصص ایشان استفاده کند.

دکتر حسنایی همچنین از زحمات دکتر شکوری تقدیر و تشکر کرد و گفت: در دو سال گذشته مسایل و مشکلات مالی و اقتصادی دانشگاه بیش از هر زمان دیگری بود که به همت آقای دکتر شکوری، مدیران و همکاران ساعی و متعهد آن حوزه، دانشگاه توانست از آن عبور کند.

در ادامه ی جلسه، دکتر عباسی ضمن تشکر از اعتماد دکتر حسنایی و ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهیخته و صمیمی دانشگاه هنر،‌ صحبت از هنر ، نزد هنرمندان و متخصصان این حوزه را زیره به کرمان بردن تعبیر کرد و گفت : در وصف هنر شاید بتوان به کلام شیخ اجل اشاره کرد که می فرماید:

«هنر باید و فضل و دین و کمال      که گاه آید و گه رود جاه و مال»

معاون اداری و مالی دانشگاه اهداف خود را در این حوزه به شرح زیر اعلام کرد:

۱- پشتیبانی از فعالیتهای معاونتها و دانشکده ها و کلیه ی واحدهای دانشگاه

2-نگاه ویژه به پیوست فرهنگی برنامه ها

۳-توزیع عادلانه ی منابع و عدم جابجایی ردیفهای بودجه تا جای ممکن

۴-به کار گیری نیروهای انسانی در پست های سازمانی تعریف شده

۵-اجرای صحیح بخشنامه ها و قوانین

۶-ایجاد انظباط اداری و مالی

۷-درآمدزایی و کارآفرینی با توجه به ظرفیتهای بسیار بالای دانشگاه

۸- توسعه ی ارتباطات برون سازمانی جهت رشد و تعالی نام دانشگاه هنر

۹-افزایش بودجه ی عمومی، عمرانی و اختصاصی

۱۰-بهره گیری از خرد جمعی و نگاه حل المسائلی به مشکلات

۱۱- شفافیت در انعقاد قراردادها

وی در پایان، هدف اصلی از بیان موارد فوق را رسیدن به رشد، توسعه و تعالی دانشگاه معرفی کرد.

شایان ذکر است در این جلسه آقای دکتر امینی معاون فرهنگی ،اجتماعی و دانشجویی، آقای دکتر نجاری مشاور معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی و آقای دکتر مهدوی فر رییس گروه برنامه ریزی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور نیز حضور داشتند.

اعضای شورای دانشگاه پس از جلسه ی معارفه به بررسی دستورهای جلسه پرداختند.