دیدار سفیر مکزیک با رییس دانشگاه هنر

۰۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۱:۴۰ کد : ۵۲۹۴ رویدادها
تعداد بازدید:۶۸۹

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه هنر روز سه شنبه دوم اسفند ماه سال جاری، میزبان آقای گییرمو پوئنته اوردوریکا (Guillermo Puente ordorica) سفیر کشور مکزیک بود.

سفیر مکزیک به دعوت دکتر شیخی رئیس دانشکده هنرهای کاربردی و دکتر حجتی امامی مدیر گروه رشته طراحی صنعتی در دانشگاه حضور یافت. در این دیدار علاوه بر سفیر مکزیک، معاون اول ایشان آقای دیگو روئیز گایول (Diego Ruiz Gayol) نیز حضور داشت. آقای دکتر حسنایی رئیس دانشگاه در پی خوشامدگویی به ایشان، در مورد قابلیت ایران اسلامی، موقعیت استراتژیک دانشگاه هنر و قابلیت های علمی و هنری آن را مطرح کرده، مسائل چند جانبه را در خصوص همکاری های فی ما بین بیان کرد. آقای گییرمو پوئنته اوردوریکا سفیر مکزیک از قابلیت های این سفارت و روابط با کشورهای اسپانیایی زبان که شامل 28 کشور هستند، موضوعات قابل توجهی را بیان نمود. بیان دغدغه های فرهنگی ایشان در رابطه با کشور های اسلامی که مقر آن در سفارت ایران مستقر و شامل پیگریی امور در پاکستان، افغانستان، تاجیکستان، ازبکستان و سایر کشورهای حوزه آرال می باشد.

در این جلسه قابلیت­های مورد مراوده و تبادلات فرهنگی ارائه گردید. صنایع دستی مکزیک بویژه در حوزه چوب، سرامیک و پارچه قابل تأمل بود. آنچه مورد توافق طرفین قرار گرفت و مقرر شد کارگروهی آن را پیگیری کنند برپایی نمایشگاه هایی از آثار هنرمندان دو کشور، ایراد سخنرانی­ هایی توسط اساتید دانشگاه­ های دو کشور، تبادل دانشجو و تعاملاتی است که می تواند با کشورهای اسپانیایی زبان مورد ملاحظه قرار گیرد.

در این راستا دکتر شیخی و دکتر امامی نیز پیشنهاداتی در خصوص عملیاتی شدن روابط ارائه کردند. اظهار خرسندی سفیر و دکتر حسنایی از این ملاقات، گامی رو به جلو در راستای پیشرفت اهداف جمهوری اسلامی ایران در امریکای لاتین را رقم خواهد زد.

آخرین ویرایش ۰۵ اسفند ۱۴۰۱

( ۳ )