دیدار رئیس دانشگاه با رایزن فرهنگی ایران در هند

۰۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۸ کد : ۵۳۰۴ رویدادها

دانشگاه هنر در روز یکشنبه هفتم اسفند ماه سال جاری میزبان آقای دکتر فرید عصر رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلی‌نو و آقای فاضل کوهانی، معاون اداره کل همکاری ها و تنظیم گری صادرات فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بود.

این نشست که با حضور دکتر حسنایی رییس دانشگاه و دکتر برمایه ­ور، مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه برگزار شد، پتانسیل های دانشگاه های کشور هند در حوزه هنر بررسی و موضوع عقد یادداشت تفاهم همکاری با چند دانشگاه معتبر در آن کشور مطرح گردید. رئیس دانشگاه هنر ضمن استقبال از این تعاملات علمی، فرهنگی و هنری، اعلام آمادگی خود را جهت همکاری با برگزاری رویدادهای فرهنگی مشترک اعلام، و همچنین ابراز امیدواری کرد که بستر تعاملات هر چه بیشتر با آن کشور در آینده نیز فراهم شود.