راه اندازی سیستم جامع آموزشی دانشگاه

۱۹ تیر ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۰ کد : ۵۴۲ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان محترم دانشگاه:

با سلام و  تبریک  عید سعید فطر به اطلاع میرساند برابر مصوبات شورای انفورماتیک و با هدف یکپارچه سازی سیستم های دانشگاهی (آموزش ، پژوهش و دانشجویی) از اواسط خرداد ماه عملیات نصب سیستم جامع گلستان در دانشگاه آغاز گردید که پس از  تایید اعتبار سنجی تبدیل داده ها دسترسی دانشجویان به این سیستم هم اینک فراهم شده است جهت ورود به پیغامهای آتی توجه فرمائید.
ضمنا از تاخیر در ارائه نمرات و قطعی چند روزه سایت عذرخواهی می نمایم.

۱) آدرس های ورود به سامانه:

edu.art.ac.ir

و یا

5.160.84.126

۲) نام کاربری و رمز ورود مانند سیستم قبلی است :
user : شماره دانشجویی
pass : شماره ملی
شماره ملی در ده رقم وارد شود

۳) نکته مهم : در حال حاضر فقط با مرور گر اینترنت اکسپلورر نسخه ۸ (IE8) و بالا به سامانه وارد شوید.

۴) پیشنهاد میشود در صفحه اصلی سایت بخش نیازمندیها وارد شده و فونت های متناسب سامانه گلستان را برای بهتر دیده شده گزارشات نصب نماید

۵) مستحضرباشید در اولین لحظه ورود موظفید  کلمه عبور خود را تغییر دهید به این منظور از ترکیب حروف و اعداد استفاده نمائید

نکته مهم : خواهشمند است به جهت جلوگیری از فراموش شدن رمز جدید خواهمشند است پس از تغییر رمز آنرا در محلی یادداشت نمائید . در صورت ضرورت جهت یاداوری رمز جدید به اموزش دانشکده ها مراجعه نمائید.

۶) با عضویت در کانال تلگرام آموزش کل ار آخرین اخبار آموزشی دانشگاه به صورت سریع و موثق بهره مند شوید        artedu@

موفق باشید

اداره کل آموزش