جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشکده سینما و تأتر برگزار شد

۲۹ تیر ۱۳۹۵ | ۲۱:۱۲ کد : ۵۵۸ رویدادها
جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشکده سینما و تأتر برگزار شد

این جشن باحضور مدیرگروه نمایش استاد شهرام زرگر و اساتید برجسته تئاتر از جمله : دکتر شیرین بزرگمهر ،دکتر حسین فرخی، دکتر محمد حسین ناصربخت، دکتر کامران سپهران، استاد ایرج محمدی، استاد رضا مهدی زاده و... و فار غ التحصیلان ورودی ۹۰ این رشته به همراه  خانواده های ایشان در روز پنجشنبه ۲۴ تیرماه از ساعت ۱۷الی ۱۹ در تالار فارابی دانشگاه هنر برگزار شد.

این جشن شامل بخش های جذاب و متنوعی از جمله نمایش عروسکی و موسیقی، نمایش کلیپ ، بخش تقدیر از اساتید منتخب هررشته و اهدا لوح و تندیس یادبود به این اساتید واهدا لوح و تندیس یادبود فارغ التحصیلان و پذیرایی  کیک طراحی شده به شکل مجموعه تئاتر شهر.

این جشن که با استقبال و رضایت اساتید ، دانش آموختگان  و خانواده این عزیزان همراه بود  به دبیری افسانه باباامینه و همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر برگزار شد.