بیانیه ی دانشگاه هنر در محکوم کردن حمله ی رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی غزه

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۹ کد : ۵۷۲۳ رویدادها

اگر از تو درباره غزه پرسیدند...
بگو به آنها در آنجا شهیدی است
که شهیدی آن را حمل می کند
و شهیدی از وی عکس میگیرد
و شهیدی او را بدرقه می کند
وشهیدی بر وی نماز می خواند

*محمود درویش*

رژیم منحوس و نامشروع صهیونیستی، پس از رسوایی و شکست، وقاحت و انسان ستیزی را به جایی رسانده است که حال بمباران مراکز درمانی و بیمارستانی را در دستور کار خود قرار داده است و در آخرین نمایش وحشیگری خود با بمباران بیمارستان المعمدانی بیش از ۱۰۰۰ نفر از مجروجین و کادردرمان و... را به خاک و خون کشیده است.
آنچه مسلم است دروغگویی و فریب این رژیم غاصب است که همواره با استفاده از سانسور در رسانه ها در پی سرپوش گذاشتن بر جنایات خود بوده است. اما امروز با این رفتارهای غیرانسانی چهره ی وحشی این متجاوز کودک کش بر همگان آشکار شده است.
دانشگاه هنر ضمن محکوم کردن این اقدامات ظالمانه ی رژیم جعلی صهیونیستی، اعلام میدارد که خون های به ناحق ریخته شده مظلومین یقینا نقطه پایان و فروپاشی رژیم غاصب صهیونیستی است.