برگزاری دوره آموزشی سرطانهای شایع زنان ویژه همکاران خانم

۰۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۶ کد : ۵۸۴۰ رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با فرا رسیدن هفته ملی سلامت بانوان دوره آموزشی «سرطانهای شایع زنان» ویژه همکاران خانم به همت مرکز مشاوره ،سلامت و سبک زندگی، مرکز مشاور امور زنان و خانواده و مدیریت برنامه بودجه تحول اداری و بهره وری برگزار گردید.

هفته ملی سلامت بانوان در تقویم رسمی کشور از روز شنبه 20 تا روز جمعه 26 آبانماه سال جاری با شعار"بانوی سالم، خانواده سالم، جامعه سالم" با هدف اطلاع‌رسانی و حساس‌سازی گروه‌های مختلف جامعه در خصوص اولویت‌های سلامت زنان و با رویکرد حمایت از نقش مادری زنان، برگزار می‌شود.

به همین مناسبت مرکز مشاوره ،سلامت و سبک زندگی با همکاری مرکز مشاور امور زنان و خانواده و مدیریت برنامه بودجه تحول اداری و بهره وری در روز 1402/8/23 اقدام به برگزاری دوره آموزشی سرطانهای شایع زنان ویژه همکاران خانم، از ساعت 10:30 الی 12:30 در محل تالار فارابی دانشگاه هنر  با حضور خانم خانی (کارشناس مرکز بهداشت غرب) برگزار گردید.