اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدید الورود دکتری (ورودی مهر ۹۵)

۲۳ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۰ کد : ۵۹۴

ضمن عرض خیر مقدم به مناسبت ورود به دانشگاه هنر به اطلاع کلیه دانشجویان دکتری ورودی مهرماه ۱۳۹۵ می رساند ثبت نام ایشان برابر مقررات و ضوابط ذیل صورت می پذیرد :

۱ـ زمان و مکان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان :

‌ شنبه ۲۷ شهریور ۹۵
یکشنبه ۲۸ شهریور ۹۵
دوشنبه ۲۹ شهریور ۹۵

از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۵
آدرس: تهران ـ خیابان حافظ ـ خیابان سرهنگ سخایی ـ بین تقاطع سی تیر و فردوسی ـ پلاک ۵۶ ـ دانشگاه هنر
یا میدان امام خمینی خیابان فردوسی خیابان سرهنگ سخایی پلاک ۵۶

۲ـ مدارک ثبت‌نام:

الف) اصل مدرک کارشناسی ارشد به همراه یک نسخه کپی‌ و همچنین کپی مدرک کارشناسی  و کاردانی

ب) ۱۲ قطعه عکس (دانشجویان مشمول وظیفه عمومی ۱۵ قطعه عکس)

ج) کپی کارت ملی و شناسنامه ۵ سری

د) واریز مبلغ شصت میلیون ریال برای دانشجویان دکتری شبانه به صورت علی الحساب و ارائه اصل و دوسری کپی فیش واریزی. (شماره حساب بانک ملی شعبه مرکزی به شماره 2177419003007 به نام دانشگاه هنر) با توجه به اینکه دانشجویان شبانه در سیستم دولتی تحصیل می نمایند، دانشگاه نمی‌تواند از ایشان چک دریافت نماید، لذا واریز وجه فوق الزامی است.

ه) واریز مبلغ هفتاد میلیون ریال برای دانشجویان دکتری پردیس خودگردان به صورت علی الحساب و ارائه اصل و دو سری کپی فیش واریزی. (شماره حساب بانک ملی شعبه مرکزی به شماره 2177419006001  به نام پردیس خودگردان دانشگاه هنر)  دانشجویان پردیس خودگردان فارابی که قادر به پرداخت مبلغ فوق به صورت یکجا نمی‌باشند می‌توانند مبلغ چهار میلیون تومان واریز و یک فقره چک به مبلغ سه میلیون تومان به تاریخ 1/9/95 ارائه نمایند. در هر حال بدون ارائه چک و فیش ثبت نام انجام نمی شود.

و ) واریز مبلغ 000/100 ریال به حساب 2177419001000 بانک ملی ایران شعبه مرکزی بابت کارت چند منظوره و ارائه اصل و یک سری کپی فیش بانکی ( مربوط به کلیه دانشجویان دانشگاه هنر و پردیس خودگردان) .

ز) مدرکی که وضعیت نظام وظیفه پذیرفته شدگان مرد را مشخص کند .

ح)  اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت .

تذکرات مهم :

۱. حضور شخص دانشجو در زمان ثبت نام الزامی است. و عدم مراجعه در تاریخ فوق به منزله انصراف از تحصیل تلقی میگردد و دانشگاه مجاز است برای این ظرفیت خالی ، از سازمان سنجش تقاضای تکمیل ظرفیت نماید.

۲. از دانشجویانی که مدارک آنان ناقص باشد یا وجوه شهریه را واریز نکرده باشند ، تحت هیچ شرایطی ثبت نام به عمل نخواهد آمد.

۳.دانشجویان شهریه پرداز (نوبت دوم و پردیس خودگردان) چنانچه پس از واریز وجه شهریه، قصد انصراف داشته باشند ، چنانچه انصراف قبل از ۶ مهر باشد شهریه ثابت و هزینه خدمات اموزشی از ایشان دریافت خواهد شد و پس از ششم مهر ، شهریه ثابت ، متغیر و هزینه خدمات آموزشی از ایشان اخذ خواهد شد و وجهی به ایشان مسترد نخواهد شد.

۴. دقت فرمائید مبالغ تعیین شده دقیقا به همان شماره حساب اعلامی واریز گردد.

۵. جهت دریافت آخرین اطلاعیه ها ، آئین نامه ها و اخبار آموزشی دانشگاه هنر میتوانید در کانال تلگرامی زیر عضو شوید.                 @artedu

اداره کل امور آموزشی دانشگاه