تربیت بدنی دانشگاه هنر در مراسم روز جهانی ورزش دانشگاهی به میزبانی دانشگاه تهران شرکت کرد

۰۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۴:۴۸ کد : ۶۱۰ رویدادها

در این مراسم که با حضور دکتر صدیقی، ‌معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ رئیس و اعضا هیات رئیسه دانشگاه تهران؛ دکتر پورکیانی، مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم، دکتر نصیری، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، استر کوئیش لاروش، رئیس دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران، دکتر حمیدی، معاونت سلامت و تربیت بدنی وزیرآموزش و پرورش، معاونان وزارت ورزش و جوانان، و جمعی از دانشگاهیان برگزار شد، حاضرین پس از راهپیمایی در محوطه پردیس مرکزی، در مقابل پردیس هنرهای زیبا مراسمی دورهمی برگزار کردند.

در ابتدای نشست  دکتر مجید سرسنگی، ‌معاون فرهنگی دانشگاه تهران، ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت: «در سال‌های بعد از انقلاب اسلامی ورزش دانشگاهی کشور به یمن تلاش‌های بی‌دریغ و متعهدانه مسئولان و همچنین ورزشکاران دانشگاه که رکن اصلی ورزش دانشگاهی هستند توفیقات خوبی را به دست آورده است.» وی همچنین موفقیت‌های سیزدهین المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور را افتخاری برای دانشگاه تهران دانست و گفت: «این بدان معنا نیست که کار ما در حوزه ورزش دانشگاهی به اتمام رسیده، قطعاً ما در حوزه ورزش قهرمانی و پهلوانی کارهای بزرگ و ارزنده دیگری داریم، همچنین در ورزش همگانی برای سه قشر دانشگاهی باید تلاش‌های مستمری صورت بگیرد.»

در ادامه دکتر نصیری، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، با اشاره به اینکه این اولین ‌بار است که مراسم روز جهانی ورزش دانشگاهی در کشور برگزار می‌شود، بزرگداشت این روز در دانشگاه تهران را واجد پیامی در پیوند آموزش، پژوهش، با سلامت و ورزش دانست و اظهار امیدواری کرد با اهمیت یافتن ورزش و تحرک در کنار آموزش و فعالیت‌های علمی به برکت و پویایی هر چه بیشتر علم کند. وی افزود: «از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۳۰ به مدت ۱۵ سال، برنامه‌های توسعه پایدار سازمان ملل بر مقولۀ «آموزش» متمرکز شده است. آموزش شامل ابعاد گوناگونی از جمله سلامت است که ورزش در آن جایگاه ویژه‌ای دارد.»

در ادامه و پس از اجرای حرکات ورزش زورخانه ای ، جوایزی شامل دوچرخه و پوشاک، به قید قرعه به تعدادی از شرکت کنندگان اهدا شد.