۱۲۰ اثر نقاشی از سردر عمارت قزاقخانه در جشنواره ژُکال

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۹ کد : ۶۱۲۸ رویدادها
تعداد بازدید:۴۵۹
نخستین رویداد از مجموعه رویدادهای پنجمین جشنواره ملی دانشجویی نقاشی ژُکال برگزار شد

  به گزارش روابط عمومی، به نقل از پویا قیصری، دبیر پنجمین جشنواره ملی دانشجویی ژُکال، این رویداد با هدف ایجاد تجربه نقاشی از اماکن تاریخی در یک بازه پنج ساعته و ایجاد چالش هنرمندان در راستای کنترل زمان و استمرار در ثبت اثر برگزار شد.

جشنواره ژکال از مجموعه جشنواره های دانشجویی دانشگاه هنر ایران است که ذیل معاونت فرهنگی و اجتماعی و توسط دانشجویان دانشگاه از سال ۱۳۹۴ آغاز بکار کرده و اکنون پنجمین دوره آن در حال برگزاری است.

رویداد نقاشی از سردر قزاقخانه که روز 16 اسفند 1402 در پردیس باغ ملی دانشگاه، تحت نظارت معاونت فرهنگی و اجتماعی و دانشکده هنرهای تجسمی و توسط دبیرخانه جشنواره ژُکال پنجم، با هدف نقاشی از نمای داخلی سردر عمارت توسط 120 هنرمند نقاش دانشجو برگزار شد از ساعت 11:00 تا 16:00 به طول انجامید.

تأثیر تغییرات جوی و نور بر بنا و در نتیجه تغییر در ثبت اثر نقاشی یکی از چالش های این رویداد بود که بایستی توسط هنرمندان نقاش و راهنمایی استادان گروه نقاشی از جمله دکتر بهنام کامرانی، رضوان صادق زاده و جواد نوبهار، کنترل و اجرا میشد. پس از اتمام کار هنرمندان در ثبت نقاشی از این بنای ارزشمند تاریخی، آثار توسط استادان حاضر، رضوان صادق زاده، جواد نوبهار و ملیحه ایمانیان داوری شده و نفرات اول تا سوم این رویداد مشخص شدند.

قیصری در پایان از برگزار شدن رویدادهای دیگر از این دست، در ادامه جشنواره و در بهار 1403 خبر داد.

آخرین ویرایش ۲۰ اسفند ۱۴۰۲

( ۳ )