پیام تبریک رییس دانشگاه به انتصاب دکتر عارف به عنوان معاون اول رییس جمهور

۱۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۷ کد : ۶۳۴۵ رویدادها

دکتر حسنایی رییس دانشگاه هنر ایران انتصاب آقای دکتر محمدرضا عارف را به عنوان معاون اول رییس جمهور تبریک گفت. پیام رییس دانشگاه هنر ایران به این شرح است:

جناب آقای دکتر محمدرضا عارف

با سلام و احترام

انتصاب شایسته ی جنابعالی به سمت معاون اول رئیس جمهور در دولت چهاردهم را تبریک عرض می‌کنم و از درگاه حضرت حق توفیق روزافزون برای جنابعالی که علاوه بر داشتن سوابق درخشان اجرایی ، شخصیتی انقلابی و دانشگاهی هستید و سایر دولتمردان دولت چهاردهم را مسألت دارم.

در سایه ی توجه حضرت ولی عصر(عج) و رهنودهای رهبر فرزانه، در مسیر خدمت به ملت شریف ایران که در تمامی عرصه ها یار و همراه نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده اند و پاسداری از آرمانهای انقلاب اسلامی موفق و سربلند باشید.

محمدرضا حسنایی

رییس دانشگاه هنرایران