بیانیه دانشگاه هنر ایران در پی شهادت اسماعیل هنیه رهبر سیاسی حماس

۰۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۸ کد : ۶۳۴۶ رویدادها اخبار برگزیده
در پی ترور اسماعیل هنیه رهبر سیاسی حماس، که برای شرکت در مراسم تحلیف دکتر پزشکیان رییس جمهور کشورمان به ایران سفر کرده بود، دانشگاه هنر ایران با انتشار بیانیه ای این عمل را محکوم کرد.
بیانیه دانشگاه هنر ایران در پی شهادت اسماعیل هنیه رهبر سیاسی حماس

ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله أمواتاً بل أحیاءٌ عند ربهم یرزقون

دست رژیم سفاک و جعلی صهیونیستی که مدتهاست به خون کودکان، زنان و مردان بی گناه فلسطینی آغشته است بار دیگر رذالت خود را با ترور اسماعیل هنیه رهبر سیاسی حماس در تهران، به نمایش گذاشت.

دانشگاه هنر ایران، ضمن محکومیت این اقدام شنیع، شهادت مبارز خستگی‌ناپذیر جبهه مقاومت اسلامی، شهید اسماعیل هنیه و یکی از همراهان ایشان را به محضر امام عصر (عج)، مقام معظم رهبری و امت اسلامی و آزادگان جهان تسلیت عرض نموده و برای آن شهیدان والامقام از درگاه الهی رضوان و علو درجات و برای خانواده این عزیزان صبر جمیل مسئلت می‌نماید.

عاملان این جنایت آگاه باشند که از این اقدام پشیمان خواهند شد و نتیجه ی این رفتار خویش را به زودی خواهند دید.