بیانیه دانشگاه هنر ایران در محکومیت حمله اسراییل به مدرسه التابعین

۲۵ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۴ کد : ۶۳۵۰ اخبار برگزیده
دانشگاه هنر ایران با انتشار بیانه ای حمله اسراییل به مدرسه التابعین را محکوم کرد. در متن این بیانیه آمده است:
بیانیه دانشگاه هنر ایران در محکومیت حمله اسراییل به مدرسه التابعین

کوردلان و اشغالگران کودک کش صهیونیست، بار دیگر با حمله ی وحشیانه خود درسحرگاه روز شنبه 20 مرداد سال جاری به مدرسه التابعین چهره و خوی پلید و حیوانی خود را به نمایش گذاشتند. فلسطینیان ناامیدی که در خلوت شهر غزه در یک مدرسه پناه گرفته بودند، با صدای مهیب انفجار از خواب بیدار شدند.
ارتش رژیم صهیونیستی طی حمله هوایی مدرسه التابعین را در محله الدراج در شرق شهر، جایی که هزاران آواره ازآغاز جنگ ۱۰ ماهه غزه در آن پناه گرفته بودند، هدف قرار داد و دست‌کم ۱۰۰ نفر را به شهادت رساند.
دانشگاه هنر ایران ضمن همدردی با مردم مظلوم غزه و محکومیت این رفتار غیرانسانی، حمایت همه جانبه ی خود را از مردم فلسطین خصوصا کودکان و زنان بی پناه اعلام کرده و از جامعه ی جهانی می خواهد تا در برابر این کشتار بی رحمانه سکوت نکرده و با تحریم همه جانبه اسراییل، این رژیم جعلی و کودک کش را حمایت نکند.
به امید روزی که ریشه ی این غده ی سرطانی از منطقه پاک شود.