مهلت ارسال آثار به کمیته هنری جشنواره بین المللی امام رضا (ع) تمدید شد

۲۴ مهر ۱۳۹۵ | ۱۵:۴۴ کد : ۶۳۷ رویدادها
مهلت ارسال آثار به کمیته هنری جشنواره بین المللی امام رضا (ع) تمدید شد

به دلیل تغییرات زمانبندی بخش دانشگاهی جشنواره بین المللی امام رضا (ع) مهلت ارسال آثار به کمیته هنری دومین دوره بخش دانشگاهی این جشنواره تمدید شد.
این جشنواره که پذیرای آثار دانشجویان در ۳۵ رشته هنری می باشد زیر نظر چهار دانشگاه هنر تهران، هنر اصفهان، هنر شیراز و هنر اسلامی تبریز اداره می شود. دبیرخانه اصلی این جشنواره برای ارسال آثار راه یافته در بخش انتخاب در دانشگاه هنر تهران دایر می باشد.

به اطلاع می رساند دانشجویان هنرمند جهت شرکت در بخش رقابتی جشنواره می توانند تا پایان وقت اداری ۲۹ دی ماه ۹۵ نسبت به ثبت نام و ثبت آثار خود در پایگاه اینترنتی جشنواره به نشانی www.razavifest.ir اقدام نمایند.

همچنین استادان رشته های هنری در سراسر کشور می توانند جهت شرکت دادن طرح های فاخر مشترک استادی – دانشجویی خود برای شرکت در بخش غیررقابتی در این پایگاه ثبت نام نمایند.

شماره تماس برای کسب اطلاعات بیشتر: ۶۶۱۷۶۵۱۳ – ۰۲۱

۰۹۱۲۶۴۸۷۷۵۷ (مسئول دبیرخانه)