دکتر بهشید حسینی به عنوان سرپرست دانشگاه هنر ایران منصوب شد

۲۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۵ کد : ۶۴۶۲ رویدادها
تعداد بازدید:۱۴۰۴

به گزارش روابط عمومی، دکتر حسین سیمایی، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر سید بهشید حسینی را  به عنوان سرپرست دانشگاه هنر ایران منصوب کرد.

متن این حکم به این شرح است:

نظر به مراتب تعّهد، تخصّص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه هنر ایران» منصوب می‌شوید. از جناب‌عالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان سرپرستی آن دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید.

امیدوار است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید. توفیق و سربلندی روز افزون جناب‌عالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه جداگانه‌ای از تلاش‌های دکتر «محمدرضا حسنایی» رئیس سابق دانشگاه هنر ایران در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

 

آخرین ویرایش ۲۸ مهر ۱۴۰۳

( ۱۲ )