فراخوان طراحی آرم شورای سیاست گذاری حوزه های علمیه خواهران

۰۳ آبان ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۷ کد : ۶۶۰ رویدادها
فراخوان طراحی آرم شورای سیاست گذاری حوزه های علمیه خواهران

باسمه تعالی

شورای سیاست گذاری حوزه های علمیه خواهران از اساتید، هنرمندان، طراحان گرافیک، طلاب، دانشجویان و علاقمندان جهت طراحی آرم این شورا دعوت به عمل می آورد.

توضیح: شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیّه خواهران در سال ۱۳۹۱ با پیشنهاد شورای عالی حوزه‌های علمیّه و تأیید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) تشکیل گردید. اهداف این شورا سرپرستی و هدایت کلان حوزه‌های علمیّه خواهران از راه سیاست‌گذاری، تصویب اصول، ضوابط و برنامه‌های کلی و نظارت بر حسن اجرای مصوّبات و فرایند مدیریّت حوزه‌های علمیّه خواهران است.

الف) مشخصات:

۱.       قابلیت معرفی شورا را داشته باشد.

۲.       اصول سادگی، زیبایی و ارتباط با بیننده را در عین خلاصه‌گویی دارا باشد و از پرداختن به کلیشه‌های رایج پرهیز شده و منحصر به فرد باشد.

۳.       استفاده از نمادهای حوزوی، اسلامی و ایرانی در نظر گرفته شود.

۴.       ماهیت حوزه های علمیه خواهران، فعالیت‌ها، ماموریت‌ها و اهداف آن در نظر گرفته شود.

۵.       تلفیقی از تصویر و نوشتار لحاظ گردد.

۶.       قابلیت اجرا در اندازه‌ها و رنگ‌های مختلف و بر روی متریال‌های مختلف را داشته باشد.

ب) شرایط آثار ارسالی:

۱.       طرح پیشنهادی می‌بایست در یکی از قالب‌های psd  یا eps  یا cdr به صورت لایه باز با وضوح 300 dpi باشد.

۲.       هر فرد می‌تواند حداکثر ۳ طرح ارائه نماید.

۳.       توضیح کامل در مورد طرح پیشنهادی به پیوست ارسال شود.

۴.       طرحهای ارسالی به طراحان عودت داده نخواهد شد.

۵.       حق استفاده مادی و معنوی از آثار ارسالی(حتی آثار پذیرفته نشده) به شورا تفویض می‌شود و شورا مجاز به ویرایش این آثار می‌باشد.

علاقمندان به شرکت در این فراخوان، می‌توانند طرح‌های پیشنهادی خود را به یکی از دو صورت ذیل ارسال نمایند:

الف) ارسال فایل به همراه نام و شماره تماس و ایمیل طراح، به آدرس ایمیل: Edari@pcss.ir

ب) ارسال لوح فشرده حاوی فایل به همراه مشخصات کامل به آدرس: قم – بلوار محمدامین - کوچه شماره ۱۹ – پلاک۳۱ - کدپستی : ۳۷۱۳۹۳۴۷۷۶

آثار برگزیده با نظر هیئت داوران و کسب امتیازات لازم کیفی، ضمن تقدیر و دریافت جایزه نقدی به ترتیب

نفر اول مبلغ ۲۵/۰۰۰/۰۰۰  ریال

نفر دوم مبلغ ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال

نفر سوم مبلغ ۵/۰۰۰/۰۰۰  ریال

لحاظ می گردد و طرح اول به عنوان آرم رسمی شورای سیاست گذاری حوزه های علمیه خواهران مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

آخرین مهلت دریافت آثار تا تاریخ ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۵ خواهد بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن همراه  ۰۹۱۹۴۵۳۰۶۰۹  تماس حاصل نمایید.

دبیرخانه شورای سیاست گذاری حوزه های علمیه خواهران