اولین اردوی کوهنوردی دانشجویان تحت عنوان گلگشت هفته تربیت بدنی برگزار شد

۰۸ آبان ۱۳۹۵ | ۱۷:۲۱ کد : ۶۷۱ رویدادها
اولین اردوی کوهنوردی دانشجویان تحت عنوان گلگشت هفته تربیت بدنی برگزار شد

به مناسبت هفته تربیت بدنی، اداره تربیت بدنی دانشگاه هنر برنامه های مختلفی را برای دانشجویان تدارک دیده بود. از جمله این برنامه ها اردوی کوهنوردی به ارتفاعات اطراف تهران و طالقان تحت عنوان «گلگشت» بود.

به گزارش روابط عمومی، گلگشت دانشجویان در روزهای ۲۹ و ۳۰ مهر ماه در دو بخش مجزا برای  دختران و پسران تدارک دیده شده بود و به همت معاونت محترم دانشجویی و همکاری اداره تربیت بدنی، توسط انجمن کوهنوردی دانشگاه برگزار گردید.

در این برنامه دانشجویان دختر روز پنجشنبه ۲۹ مهر  به ارتفاعات کلکچال عزیمت کردند وبنابر اظهارات تعدادی از دانشجویان، برنامه مفرح و با نشاطی بود. همچنین در برنامه کوهنوردی دانشجویان پسر که روز جمعه ۳۰ مهرانجام پذیرفت، دانشجویان به ارتفاعات طالقان (شاه البرز)صعود کردند و در بازگشت ضمن بازدید از دریاچه طالقان، همگی دانشجویان معترف بودند که روز خوب و پرنشاطی را پشت سر گذاشته اند.

تمامی دانشجویانی که در این گلگشت شرکت کرده بودند، ضمن تشکر از مسئولین محترم دانشگاه ضمن رضایت از اردوی برگزار شده خواستار تداوم این گونه فعالیت های ورزشی  در دانشگاه شدند.