دفتر ارائه خدمات تخصصی دانشکده هنرهای کاربردی اولین فعالیت نیمه صنعتی را در گروه فرش آغاز کرد

۱۶ آبان ۱۳۹۵ | ۱۹:۵۴ کد : ۶۸۳ رویدادها

دفتر ارائه خدمات تخصصی دانشکده هنرهای کاربردی اولین فعالیت نیمه صنعتی را در گروه فرش آغاز نمود.
جناب آقای روح الامین شاهدی دانشجوی ارشد فرش با همکاری آقای بهروز اسماعیلی (دانشجوی ارشد فرش) اولین سفارش رنگرزی در مقیاس نیمه صنعتی را در دانشکده هنرهای کاربردی انجا م دادند.
فرایند رنگرزی گیاهی نخهای قالی، برای رسیدن به برخی فام های ترکیبی کار پیچیده ای است که مخصوصا در مقادیر کمتر از ۱۰ کیلو به سختی از طرف کارگاههای بزرگ رنگرزی پذیرفته می شود. این سفارش که ۱۷ فام رنگی در مقیاس حدودا ۴۰ کیلو را در بر می گرفت با کیفیتی بسیار عالی در آزمایشگاه دانشکده هنرهای کاربردی با موفقیت انجام و تحویل داده شد.