کتاب های انتشارات دانشگاه هنر با ۲۵ درصد تخفیف در نمایشگاه تخصصی کتاب های هنری ارائه می گردد

۱۹ آبان ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۹ کد : ۶۸۹ رویدادها

دومین نمایشگاه تخصصی کتاب‌های هنری، ۲۲ آبان‌ماه، با مشارکت فرهنگستان‌ هنر، خانه‌کتاب، انتشارات دانشگاه هنر و معاونت فرهنگی وزارت ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی به نقل از فرهنگستان هنر، دومین نمایشگاه تخصصی کتاب‌های هنری، روز شنبه ۲۲ آبان‌ماه ساعت ۱۶ ، با مشارکت فرهنگستان‌ هنر، خانه‌ کتاب و معاونت فرهنگی وزارت ارشاد اسلامی و با هدف گردآوری کتاب‌های تخصصی هنر برای سهولت دسترسی مخاطبان و همچنین ایجاد ساز و کار مناسب برای ارائه تخفیف به علاقه‌مندان، برگزار می‌شود.

موسسه‌متن، پژوهشکده هنر، نگاره ثریا، شرکت خدمات کتاب، ویژه نشر، کتاب پرگار، ساقی، زرین و سیمین، کلهر، حرفه هنرمند، نشر پیکره، کتاب بیهق، کتاب آبان، سمت، انتشارات خانه‌هنرمندان، افراز، برگ‌نگار، علمی‌فرهنگی، هرمس، میردشتی، فخراکیا، روزنه‌کار، پازینه، نمایش، حکمت، انتشارات دانشگاه‌هنر و انتشارات چاپ‌وانتشارات ناشرانی هستند که در این نمایشگاه حضوردارند و۳۰ ناشر نیز کتاب‌هایشان توسط ناشران ذکرشده، عرضه می‌شود.

بیش از ۱۲ هزار عنوان کتاب تخصصی‌هنر در این نمایشگاه گرد آمده است و با تخفیف ۱۵ تا ۴۰ درصد - که ۲۰ درصد آن به دانشجویان و استادان دانشگاه تا سقف ۱۵۰ هزار تومان تعلق می‌گیرد، ارائه خواهد شد.

برگزاری نشست تخصصی اقتصاد نشر، به همت معاونت پژوهشی فرهنگستان‌ هنر در روز دوشنبه ۲۴ آبان‌ماه ۹۵ ساعت ۱۵، در سالن همایش‌های فرهنگستان‌ هنر از جمله برنامه‌های حاشیه این نمایشگاه است.

دومین نمایشگاه تخصصی کتاب‌های هنری، ۲۲ آبان‌ماه در موسسه فرهنگی‌هنری‌پژوهشی‌صبا (نگارخانه آیینه و خیال) به نشانی خیابان ولی عصر(عج)، تقاطع خیابان طالقانی، شماره ۱۵۵۲ برگزار می‌شود و تا ۲۷ آبان‌ماه ۹۵ ادامه خواهد داشت.