۰۱ آذر ۱۳۹۵ | ۱۹:۴۷ کد : ۷۱۰ رویدادها

نوزدهمین نشست پژوهشی مدرسه ملی سینمای ایران با عنوان «سینمای ملل: سینمای استرالیا» برگزار می‌شود.‌
در این نشست که از مجموعه نشست‌های آشنایی با سینمای ملل محسوب می‌شود، به شناخت سینمای استرالیا و مطالعه روند توسعه سینما در این کشور پرداخته خواهد شد. در ابتدای این جلسه محمدجواد بختیاری گزارشی از پژوهش خود ارائه می‌کند و در ادامه مسعود سفلایی (عضو هیأت علمی دانشگاه هنر) و امیر پوریا (مدرس و منتقد سینما) در مورد موضوع نشست به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

گفتنی است این دومین نشست از مجموعه نشست‌های سینمای ملل خواهد بود و در نشست آینده سینما در آفریقا مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت. این نشست که اجرای آن را شاهین شجری‌کهن، منتقد سینما بر عهده دارد، روز سه‌شنبه ۲ آذر ۱۳۹۵ از ساعت ۱۷ الی ۱۹ در تالار حنانه دانشکده مطالعات جهان واقع در خیابان کارگر شمالی، بین خیابان پانزدهم و شانزدهم، پردیس شمالی دانشگاه تهران برگزار می‌گردد .

ورود به این نشست برای عموم علاقمندان آزاد است

کارت دعوت الکترونیکی