حضور دانشگاه هنر در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات

۰۹ آذر ۱۳۹۵ | ۱۶:۴۴ کد : ۷۱۷ رویدادها
حضور دانشگاه هنر در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات

بیست ودومین نمایشگاه مطبوعات ۱۴ تا ۲۱ آبان ماه باحضور ۹۰۰ رسانه در مصلی امام خمینی(ره)برگزارشد. دانشگاه هنر با داشتن بالغ بر۲۵ نشریه ی دانشجویی حضوری فعال در غرفه ی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری داشت.

نشریات دانشجویی برای ششمین سال درنمایشگاه مطبوعات حضور داشتند که بنابر گفته های آقای دکتر ایرجی کجوری مدیرکل امورفرهنگی واجتماعی وزارت علوم،  تعداد نشریات ازسوی دانشگاه ها مشخص وغرفه ها نیز با محوریت دانشگاه ها دایرشدند. در غرفه امسال وزارت علوم, دانشگاههای هنر, تهران, الزهرا, چمران اهواز و موسسه آموزش عالی امام جواد یزد حضور داشتند.

در طول روزهای برگزاری نمایشگاه, آقای دکتر هاشمی معاون محترم فرهنگی و اجتماعی و آقای دکتر ایرجی کجوری مدیرکل محترم فرهنگی و اجتماعی وزات علوم از غرفه دانشگاهی بازید به عمل آوردند، همچنین آقای دکتر نوبخت معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه با هیات همراه نیز از غرفه های دانشگاهی بازدید نمودند.