جستاری در ظرفیت‌های ناشناخته سینمای آفریقا در نشست پژوهشی مدرسه ملی سینمای ایران

۱۶ آذر ۱۳۹۵ | ۲۱:۳۳ کد : ۷۲۸ رویدادها

بیستمین نشست پژوهشی مدرسه ملی سینمای ایران با عنوان «سینمای ملل: سینمای آفریقا» برگزار می‌شود.‌

در این نشست که از مجموعه نشست‌های آشنایی با سینمای ملل محسوب می‌شود و با هدف شناخت سینمای آفریقا و تحلیل تحولات صورت پذیرفته در صنعت سینمای این قاره برگزار می‌شود، امیربهرام عرب‌احمدی (پژوهش‌گر و مدرس دانشگاه) گزارشی از پژوهش خود را ارائه می‌کند و سپس دکتر شهاب‌الدین عادل (پژوهش‌گر و عضو هیأت علمی دانشگاه هنر) و رامین حیدری‌فاروقی (مستندساز و مدرس سینما) در مورد موضوع نشست به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

گفتنی است این سومین نشست از مجموعه نشست‌های سینمای ملل خواهد بود و در دو نشست‌ پیشین، سینمای فلسطین و صنعت سینما در استرالیا مورد نقد و بررسی قرار گرفته‌اند.

این نشست که اجرای آن را شاهین شجری‌کهن، منتقد سینما بر عهده دارد، روز سه‌شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵ از ساعت ۱۷ الی ۱۹ در تالار حنانه دانشکده مطالعات جهان واقع در خیابان کارگر شمالی، بین خیابان پانزدهم و شانزدهم، پردیس شمالی دانشگاه تهران برگزار می‌گردد و ورود به آن برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.