اطلاعیه مهم برای دانشجویان بدهکار خوابگاهی

۲۷ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۶:۲۰ کد : ۷۵

علیرغم تذکرات مکرر نظر به اینکه تعدادی از دانشجویان ساکن خوابگاه که تا کنون نسبت به واریز وجه بدهی خوابگاه خود اقدام ننموده اند و با توجه به تاکید مقام محترم وزارت و همچنین نامه شماره ۷۱۷۷/۱/۱۳۰ مورخ ۹۴/۵/۴ ریاست محترم صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم مبنی بر الزام پرداخت اجاره بهای خوابگاه توسط دانشجویان مقرر گردیده چنانچه حداکثر دانشجویان بدهکارتا مورخ ۹۴/۶/۱۰ نسبت به واریز بدهی خوابگاه اقدام ننمایند طبق مصوبه هیات رئیسه دانشگاه از ثبت نام و انتخاب واحد آموزشی و همچنین تخصیص خوابگاه در سال تحصیلی ۹۵-۹۴ محروم خواهند شد. بدیهی است واریز مبلغ پس از موعد مقرر و اتمام انتخاب واحد حقی برای دانشجو جهت انتخاب واحد و استفاده از خوابگاه ایجاد نمی نماید و تبعات آموزشی و رفاهی آن به عهده دانشجو می باشد. لذا سریعا به آدرس سایت www.swf.ir قسمت (پورتال دانشجویی) با درج کد ملی به عنوان کلمه کاربری و کلمه عبور نسبت به پرداخت دیون خوابگاهی خود تا تاریخ مذکور اقدام نمایید.

ضمنا برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفن ذیل تماس حاصل فرمایید.

۶۶۷۲۷۹۴۵    (مدیریت امور خوابگاهها)

امور خوابگاهها