ادامه همکاری دوره سیزدهم جشنواره نهال با دانشگاه های بین المللی « جشنواره فیلم کوتاه la fete du cinema در کشور لبنان»

۲۸ آذر ۱۳۹۵ | ۰۵:۴۲ کد : ۷۵۱ رویدادها
ادامه همکاری دوره سیزدهم جشنواره نهال با دانشگاه های بین المللی « جشنواره فیلم کوتاه  la fete du cinema در کشور لبنان»

ادامه همکاری دوره سیزدهم جشنواره نهال با دانشگاه های بین المللی
و حضور دانشجویان دانشگاه هنر در جشنواره فیلم کوتاه  la fete du cinema در کشور لبنان

افتتاحیه جشنواره la fete du cinema در روز هفدهم آذر ماه در  دانشگاه saint joseph بیروت برگزار شد.
این جشنواره در هفتمین دوره خود میزبان فیلم های کوتاه از کشورهای فنلاند، بلژیک، مصر، فرانسه، چک و ... بود. این جشنواره که شامل بخش هایی چون بزرگداشت ،معرفی سینما جهان ،ورکشاپ و مستر کلاس با اساتیدی از کشور های لبنان و سوریه می باشد در شامگاه جمعه به پایان رسید.
هیئت داوران جشنواره la fete du cinema دانشجویان سال دوم سینما می باشند که خود بانی و برگزار کننده هر دوره آن هستند.
با هماهنگی های صورت گرفته از طرف آقای خالد طنجی مسئول بخش بین الملل سیزدهمین دوره جشنواره فیلم کوتاه نهال نمایندگان دوره سیزدهم جشنواره با حضور در این  جشنواره مهم سینمایی بیروت به معرفی فیلمسازان جوان عرصه فیلم کوتاه و معرفی دانشگاه هنر پرداختند. خانم لیلا پرواز مسئول اجرایی جشنواره و نگار یعقوبی مسئول روابط عمومی پس از معرفی جشنواره در طی نشستی با دانشجویان جوان از کشورهای مختلف پاسخگوی سوالات آن ها شدند.در طی این نشست سوالاتی پیرامون معرفی دانشگاه هنر، روند شکل گیری جشنواره،شرایط حضور فیلم ها و نحوه داوری و سیاست گذاری های جشنواره مورد پرسش قرار گرفت.در پایان دو فیلم منتخب جشنواره فیلم کوتاه نهال و فیلم پشت صحنه دوره سیزدهم در سالن همایش های سنت جوزف بیروت به نمایش درآمد که با استقبال مخاطبان مواجه شد.
لازم به ذکر است این جشنواره هر دو سال یک بار با سیاست گذاری متفاوتی برگزار می گردد.