مهلت ارسال آثار به اولین جشنواره نگاه رضوی تمدید نمی شود

۰۷ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۳:۵۹ کد : ۷۹ رویدادها
مهلت ارسال آثار به اولین جشنواره نگاه رضوی تمدید نمی شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر، مهلت ارسال آثار به اولین جشنواره نگاه رضوی تمدید نمی شود. دبیرخانه جشنواره نگاه رضوی آخرین مهلت ارسال را تا ۱۲ مهرماه اعلام کرد. متقاضیان شرکت در بخش های جشنواره (فیلم داستانی، فیلم کوتاه، فیلم مستند، فیلم نامه، پویانمایی و عکس) می بایست آثار خود را به دبیرخانه دائمی جشنواره نگاه رضوی به آدرس نشانی دبیرخانه: تهران، خیابان انقلاب اسلامی، چهارراه ولی عصر (عج)، روبروی پارک دانشجو، ابتدای کوچه شهید بالاور، کاشی چهارم، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر (سرکار خانم قزلو ۰۹۱۲۶۴۸۷۷۵۷) ارسال و فرم ثبت نام را در وبگاه جشنواره به نشانی www.razavifest.ir تکمیل نمایند. لازم به ذکر است اختتامیه این جشنواره آبان ماه سال جاری به دبیری سهیل گوهری پور در شهر تهران برگزار خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت جشنواره ( www.razavifest.ir ) مراجعه کنید