دوره آموزشی صنف فروشندگان مواد اولیه فرش دستباف برگزار می شود

۰۲ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۹:۴۸ کد : ۸۲۵ رویدادها
دوره آموزشی صنف فروشندگان مواد اولیه فرش دستباف برگزار می شود

در راستای تحقق اهداف آموزشی و پژوهشی دانشکده و به منظور ارتباط با جامعه تخصصی، دانشکده هنرهای کاربردی با شرکت در فراخوان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران، برگزاری دوره آموزشی صنف فروشندگان مواد اولیه فرش دستباف از آن خود ساخت.

در این دوره آموزشی ٤٠ نفر از تمام استانهای کشور در محل دانشکده هنرهای کاربردی و به مدت ٣ روز مورد آموزش قرار خواهند گرفت.

برنامه های آموزشی عبارتند از:

معرفی ویژگی الیاف پشم، پنبه و ابریشم مناسب برای استفاده در فرش دستباف، ویژگی نخهای دستریس و ماشین ریس، ویژگی ابریشم مرغوب ، نامرغوب و تمییز آنها از نوع مصنوعی، تأثیر کیفیت الیاف در رنگرزی شیمیایی و طبیعی ، وضعیت کسب و کار در این حوزه و ... همچنین بازدید از کارگاه ریسندگی و آزمایشگاه فیزیک الیاف دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه امیرکبیر انجام خواهد شد.