شانزدهمین جشنواره ملی پایان ‌نامه‌های برتر قرآنی دانشجویان

۱۵ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۷:۰۲ کد : ۸۹۲ رویدادها
شانزدهمین جشنواره ملی پایان ‌نامه‌های برتر قرآنی دانشجویان

فراخوان شرکت در شانزدهمین جشنواره ملی پایان نامه های برتر قرآنی دانشجویان

به گزارش روابط عمومی به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، شانزدهمین جشنواره ملی پایان ‌نامه‌های برتر قرآنی دانشجویان به اهتمام اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری در فضای بخش دانشگاهی بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با هدف ایجاد انگیزه و تشویق دانشجویان نسبت به نقش‌آفرینی در حوزه‌ تحقیقات دینی و قرآنی برگزار می‌گردد.

علاقمندان به شرکت در این جشنواره می توانند پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری خود را که طی دو سال گذشته دفاع شده‌اند حداکثر تا تاریخ ۹۶/۲/۲۰  به دبیرخانه جشنواره، در قالب‌ فایل الکترونیکی و یا نسخه چاپی ارسال کنند.

بدیهی است به آثار ارسالی پس از تاریخ اعلام شده ترتیب اثر داده نخواهد شد.

نشانی الکترونیکی: quranmsrt.ir@gmail.com

نشانی دبیرخانه جشنواره: تهران، شهرک قدس، میدان صنعت، خ خوردین،‌ خ هرمزان، نبش پیروزان جنوبی، ساختمان وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری، طبقه ۵، اداره پشتیبانی از فعالیت‌های دینی، قرآنی و انقلابی