انیمیشن «از برای آزادی» به کارگردانی دانشجوی دانشگاه هنر، به جشنواره اف سی ای امریکا راه یافت

۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۴:۴۴ کد : ۹۲۲ رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر به نقل از مهر، انیمیشن «از برای آزادی» به کارگردانی احمد خوش نیت( دانشجوی دانشکده سینما و تأتر دانشگاه هنر)  در ششمین دوره جشنواره فیلم FCI  نیویورک آمریکا به نمایش گذاشته می شود.

این انیمیشن در روز ۲۳ آوریل مصادف با یکشنبه سوم اردیبهشت ماه در این جشنواره روی پرده سینما می رود.

جشنواره FCI، جشنواره ای است مربوط به فیلم های مستقل تولیدشده در خاورمیانه با موضوعات ملی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی که به منظور آشنایی بیشتر مخاطبان بین المللی با فیلم های ساخته شده در خاورمیانه و با هدف گسترش روابط فرهنگی برگزار می شود.

این جشنواره مستقل طی روزهای ٢٢ و ٢٣ آوریل سال ٢٠١٧ در سالن تئاتر جی ای پروکتورز شهر سینکتدی ایالت نیویورک آمریکا برگزار می شود.