برنامه سومین روز بیستمین جشنواره تئاتر دانشگاهی اعلام شد

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۷:۲۳ کد : ۹۷۸ رویدادها
برنامه سومین روز بیستمین جشنواره تئاتر دانشگاهی اعلام شد

بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی در سومین روز اجراها میزبان ۹ اثر نمایشی خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، در سومین روز اجراهای بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ۹ نمایش در مرکز تئاتر مولوی، سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران، تالا حافظ، تماشاخانه هنر، تئاترشهر، کافه هاستل کورین و دانشگاه سوره به اجرا در می‌آید.
در مرکز تئاتر مولوی نمایش «قضیه» (تک سانس) نوشته و کاری از  سجاد امیر مجاهدی ساعت ۱۷ در سالن اصلی و نمایش «حراج استثنایی اسطرلاب مچی» نوشته و کاری از صدرا صباحی در دو ساعت ۱۶ و ۱۸ در سالن کوچک اجرا می‌شود. همچنین این مجموعه در همین روز از ساعت ۱۸ تا ۲۱ میزبان نمایش «نادیدنی» به کارگردانی سید جعفر حجازی در بخش تجربه های اجرا خواهد بود.

در سالن استاد انتظامی نمایش «مجلس مختلف خوانی همین امروز» به نویسندگی و کارگردانی صبا نجاتی طی دو ساعت ۱۸:۳٠ و ۲۱ به اجرا در می‌آید.
در تالار حافظ نمایش «تابستان»(تک سانس) نوشته و کاری از سعدی محمدی در ساعت ۱۹ روی صحنه می‌روند.
در تماشاخانه هنر نمایش «شکسپیر و شرکا» نوشته و کاری از پویا رئیسی در  ساعت های ۱۵ و ۱۷ اجرا خواهد شد. همچنین کارگاه تمرین اجرا ساعت ۱۵ و ۱۷ در پلاتو تئاترشهر برپا است. نمایش «عبود» به کارگردانی سپیده فلاح فر ساعت ۱۸:۳٠ در کافه هاستل کورین اجرا می‌شود.
نمایش «نقطه وسط مثلث سیاه» به نویسندگی و کارگردانی بهراد سلاح ورزی که برگزیده جشنواره سوره می باشد در ساعت ۱٦ در دانشگاه سوره اجرا می‌شود.

علاقه مندان به تهیه بلیت می توانند با مراجعه به سایت تیوال به آدرس www.tiwall.com/iiutf20/ مراجعه کنند

کارگاه تئاتر فیزیکال
 مدرسان: تیم کمپانی جوبیلو
 دوشنبه ۱۸ تا جمعه ۲۲اردیبهشت ۹۶
ساعت ۹:۳۰ تا ۱۳:۳۰
خیابان ۱۶ آذر، مرکز تئاتر مولوی، پلاتو تمرین

بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران در راستای رسالت و اهداف خود در امر آموزش و تعاملات بین المللی در عرصه هنرهای نمایشی، با مرکز تئاتر مولوی برگزار می‌کند.

مدرسان: تیم کمپانی جوبیلو
 ظرفیت: حداکثر ۱۵ نفر
 دوشنبه ۱۸ تا جمعه ۲۲ اردیبهشت ۹۶
ساعت ۹:۳۰ تا ۱۳:۳۰
خیابان ۱۶ آذر، مرکز تئاتر مولوی، پلاتو تمرین

هزینه ثبت نام: ۱۵۰ هزار تومان به صورت آزاد، ۱۰۰ هزار تومان برای دانشجویان و ۷۰ هزار تومان برای دانشجویان تئاتر و سینما

همراه داشتن لباس مناسب برای تمرین الزامیست و دانشجویان می بایست در اولین جلسه، اصل کارت دانشجویی خود را همراه داشته باشند.

کارگاه تئاتر برای بانوان (پروژه‌ی ماگدالنا)
 مدرس: باربارا لوسی کاروالهو
سه‌شنبه ۱۹ تا پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۶
ساعت ۹:۱۴ تا ۱۸