بیش از ۴۵۰ اثر به دبیرخانه ی جشنواره مد و لباس دانشجویی"دیبا" ارسال شد

۲۲ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۴:۰۷ کد : ۹۸ رویدادها
بیش از ۴۵۰ اثر به دبیرخانه ی جشنواره مد و لباس دانشجویی"دیبا" ارسال شد

بیش از ۴۵۰ اثر دانشجویی در زمینه طراحی مد ولباس درجشنواره مد و لباس دانشجویی "دیبا "مورد ارزیابی داوران قرار می گیرد.

به گزارش روابط عمومی به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر، برای اولین بار در کشور دانشجویان و جوانان ایرانی در بخش های طراحی پوشش دانشجویی، مشاغل و طراحی فرم فارغ التحصیلی در قالب جشنواره دانشجویی مد ولباس "دیبا"  با یکدیگر رقابت می کنند.

این بخش از جشنواره که توسط جهاد دانشگاهی واحد هنر برگزار می گردد؛ با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر و طی هماهنگی با کارگروه ساماندهی مد و لباس اسلامی و ایرانی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،همزمان با  جشنواره مد و لباس دانشجویی کشوری مهرماه امسال در تهران برگزار خواهد شد.

گفتنی است بخش طراحی جشنواره مد و لباس دانشجویی دیبا توسط جهاد دانشگاهی واحد هنر و با همکاری معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی، سازمان دانشجویان، دانشگاه هنر، کارگروه ساماندهی مد و لباس اسلامی و ایرانی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاه شریعتی و سایر دانشگاه‌ها و با هدف کمک به آموزش و پیشرفت دانشجویان در سراسر کشور و همزمان با حضور استادان مطرح این رشته ودانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور برگزارمی‌شود.

اولین جشنواره مد و لباس دیبا به دبیری الهام زایجانی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد هنر برگزار خواهد شد.