کتاب تاریخ پنج هزارساله بربت در دانشگاه هنر رونمایی شد

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۹:۰۵ کد : ۹۸۷ رویدادها
کتاب تاریخ پنج هزارساله بربت در دانشگاه هنر رونمایی شد

انجمن دانش آموختگان دانشگاه هنر، شب ۱۶ اردیبهشت ۹۶ میزبان مراسم رونمایی کتاب تاریخ پنج هزارساله بربت اثر مجید ناظم پور بود که با حضورجمعی از  بزرگان و اساتید ادبیات و موسیقی  ازجمله دکتر الهی قمشه ای ، دکتر محمد سریر ، میلاد کیایی، کیوان ساکت ، محمد فیروزی و محمد دلنوازی برگزار شد .
اجرای این مراسم را استاد علیرضا پورامید برعهده داشت و اساتیدی چون دکتر حمید دهقانپور ، دکتر محمد سریر،  میلاد کیایی ، کیوان ساکت ، رضا مهدی سخنرانی کردند .
در بخش هایی از مراسم استاد علیرضا چراغچی و استاد سعید رودباری به اجرای موسیقی پرداخته و در پایان مراسم مجید ناظم پور قطعاتی از ساخته های خود را اجرا کرد .
گفتنیست انجمن دانش آموختگان دانشگاه هنر شنبه ۲۳ اردیبهشت ماه مجمع عمومی خود را برگزار کرده و اعضا و دانش آموختگان دانشگاه هنر میتوانند با حضور خود در این مراسم در انتخابات سالانه آن شرکت کنند.